BLOK CZEKOLADOWY

OPUBLIKOWANE PRZEZ livediet | Wrz, 04, 2017 |
IMG_20170829_175743_526

Blok czekoladowy

Ilość porcji: 4

Czas przygotowania: 15 min.

Składniki:

  • czekolada gorzka 200 g
  • masło 80 g
  • miód 3 łyżki
  • oliwa z oliwek 3 łyżki
  • amarantus ekspandowany 20 g
  • orzechy, bakalie

Przygotowanie:

W rondelku rozpuszczamy gorzką czekoladę, masło, miód i oliwę. Gdy wszystkie składniki rozpuścimy zestawiamy rondelek z kuchenki i dodajemy amarantus, orzechy lub bakalie według uznania. Wszystkie składniki mieszamy  i przelewamy do keksówki. Wkładamy do lodówki na 2 godziny .

Smacznego 😊

TAGI:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *